Pedro Rodríguez reelegit president de la FSMCV. Gran concert de celebració

7-10-2018 10:43h


La Federació ha celebrat dissabte 6 d'octubre el seu 50º Assemblea General en el Palau de Congressos en la qual s'han celebrat eleccions per a la nova Junta Directiva dels pròxims quatre anys i s'ha destacat l'èxit de la gestió de l'última legislatura.


La FSMCV ha reunit a alguns dels principals compositors i directors valencians del moment en el concert oferit per la Jove Banda Simfònica per a clausurar els actes de celebració del 50º aniversari de la Federació.La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha celebrat hui 6 d’octubre la seua 50º Assemblea General en el Palau de Congressos de València.  Estet acte ha sigut inaugurat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i ha comptat amb la presència dels directius de les 550 Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Ha rebut el president la noticia de ser guardonat per un dels premis Euterpe.


Un dels temes centrals de l'Assemblea ha sigut la celebració d'eleccions per a la Junta Directiva de la FSMCV dels pròxims quatre anys. Les Societats Musicals han reelegit president a Pedro Rodríguez, amb el 86% dels vots emesos.


Al costat d'ell, conformaran la Junta Directiva: Remigi Morant (com a vicepresident), Lourdes Gavilá (com a secretària general) i com a vocals Manuel Muñoz, Daniela González, Juan Carlos Alfonso, Antoni Aliaga, Mari Pepa Colomina, Mª Ángeles Durán, Roberto Escobar, Iván Escorihuela, Eleuterio Fernández, Cristina Fornet, Mª Empar Gadea, Mª José Hernández, Amparo Máñez, Evelyn Martín, Ramón Mas, Sofia Molina, María Olmo, Ricardo Sales, Sara Sanjuan i Leandro Rafael Vilató. 


“Em sent molt agraït pel suport rebut per les nostres Societats Musicals i anem a continuar treballant una legislatura més, amb més força encara si cap, per a ajudar-los en la seua gestió i desenvolupament diari i a portar a la música popular i a les societats musicals valencianes al lloc més elevat que mereix. Ja som BIC i podem ser molt més”, ha afirmat Pedro Rodríguez.


En esta trobada ha sigut recolzat i avalat l'èxit de la gestió durant els últims quatre anys de la FSMCV, que han tingut el seu colofó en les celebracions del 50º aniversari, que han mostrat internacionalment el gran treball de les Societats Musicals, i la seua declaració com Bé d'Interès Cultural.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción