Cultura als Barris: Tres bandes de música de València participen diumenge 7 d'octubre

3-10-2018 18:18h


Este cap de setmana es podrà gaudir de tres concerts a càrrec del CIM Castellar-Oliveral, Agrupació Musical Sant Isidre i Agrupació Musical Gayano Lluch  


Se celebraran en els barris Vara de Quart-Tres Forques, La Creu Coberta i La RaïosaEls amants de la música de banda podran gaudir diumenge que ve 7 d'octubre de tres concerts dins del cicle Cultura als barris que organitza l'Ajuntament de València. Al matí a les 12h la banda del CIM Castellar-Oliveral actuarà en el barri Vara de Quart-Tres Forques sota la direcció de Manuel Baixauli Ferrer i interpretarà obres de F. Tomo, P. Ketelbey, A. Claverol, A. Carrillos, A. Menken, Pérez Prado, Jef Penders y José Serrano.  


A les 18 hores l'Agrupació Musical Sant Isidre actuarà en el barri de la Creu Coberta dirigida per Rafael Lasso Gómez-Zurdo i mitja hora més tard, a les 18:30 hores, tindrà lloc el concert de l'Agrupació Musical Gayano Lluch en la Raïosa sota la direcció de Rafael Vizcaíno Cambra, que ha triat un programa amb obres de José Padilla, Emilio Crbirán, J. M. Izquierdo, José Serrano, Hugo Chinesta i Pascual Marquina.  


Estes actuacions formen part dels 21 concerts a càrrec de bandes pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) que inclou aquest cicle.  


La resta d’actuacions tindran lloc als barris de Montolivet, Aiora, Sant Marcel·lí, Benicalap, Campanar, Trinitat, Malilla, Torrefiel, la Llum, Cabanyal-Canyamelar i Malva-rosa.   Com que des de l’Ajuntament s’ha volgut implicar als agents culturals locals, no podia faltar la música de banda ja que, en paraules de la regidora de Cultura, Glòria Tello, calia donar suport a estes entitats musicals, recordant que l’Ajuntament atorgarà a Cosomuval pròximament la Medalla d’Or de la ciutat, en reconeixement a la seua tasca artística i social.  


En este sentit, des de la Coordinadora, es valora positivament la programació d’estos concerts, els quals contribuiran a fer arribar la música de banda a diferents punts de la ciutat, augmentant la visibilitat de les societats musicals valencianes.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción