Josele Santiago recrea ͚Transilvania͛ en el Palau de la Música de València

2-10-2018 13:09h  • L’actuació s’emmarca en el cicle Rock, pop..., al PalauEl cantant Josele Santiagoactuarà en la sala Rodrigo del Palau de la Música de València el pròxim dijous, 8 de novembre. El concert servirà perquè el vocalista presente Transilvania (Altafonte, 2017), el seu cinqué àlbum en solitari. L’espectacle forma part del cicle Rock, pop..., al Palau, una iniciativa de l’auditori del Passeig de l’Albereda amb la col·laboració de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) que aposta per artistes allunyats de la música clàssica.

Després de liderar Los Enemigos durant més de 15 anys, Josele Santiago va signar el seu primer disc, Las golóndrinas etcétera (EMI), en 2004. Aquell treball va sorprendre perquè s’allunyava del rock que practicaven els madrilenys i per la producció de Nacho Mastretta. Posteriorment arribarien Garabatos (Virgin, 2006), Loco encontrao(El Volcán, 2008) i Lecciones de vértigo (El Volcán, 2011), on la guitarra elèctrica recuperava el protagonisme.

Ara fa un any, i amb Los Enemigos de nou en actiu, el vocalista va editar la seua última entrega en solitari: Transilvania. Amb les melodies i les lletres ja definides, Josele Santiago va donar forma a dotze composicions amb la companyia del productor i arranjador Raül Fernández “Refree”(Christina Rosenvinge, Kiko Veneno, Sílvia Pérez Cruz).


D’aquesta manera, unes cançons punyents i crítiques van créixer musicalment a partir de l’experimentació, però sense allunyar-se definitivament dels patrons del rock. Eixos temes, celebrats per la crítica com els millors del cantant, es podran escoltar a València el pròxim 8 de novembre.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción