Es preparen les Societats Musicals de Camp de Morvedre per al lliurament dels Premis Orpheo 2018

2-10-2018 12:58h


La Junta Comarcal de Societats Musicals Federades del Camp de Morvedre de la FSMCV, que aglutina a les 12 Societats Musicals del Camp de Morvedre, ha resolt ja els guanyadors de la quarta edició dels PREMIS ORPHEO DE LA MÚSICA CAMP DE MORVEDRE 2018.Aquests reconeixements es lliuraran durant la celebració de la IV GALA DE LA MÚSICA DEL CAMP DE MORVEDRE que tindrà lloc a Gilet el dia 21 d'octubre de 2018.


Aquest acte s'enquadra dins de la Campanya d'Activitats Comarcals de la FSMCV i està dissenyat per augmentar els llaços d'unió entre les bandes. A més de realitzar-se el lliurament de premis, en la Gala actuaran tres de les bandes de la comarca: la Unió Musical de Algímia, la Unió Musical-Cultural d'Estivella i la Va unir Musical de Quartell. La finalitat de l'esdeveniment és servir d'homenatge conjunt a l'activitat musical de la comarca a través del lliurament d'aquests guardons. Es pretén promocionar l'activitat musical i reconèixer el treball del col·lectiu de societats musicals, socis, músics, compositors, directors i el suport de persones, institucions i mitjans de comunicació.


  La Junta Comarcal de Societats Musicals Federades del Camp de Morvedre de la FSMCV resol els guanyadors de la quarta edició dels PREMIS ORPHEO DE LA MUSICA CAMP DE MORVEDRE 2018.  


El lliurament es realitzarà durant la celebració de la IV GALA DE LA MUSICA DEL CAMP DE MORVEDRE a Gilet el dia 21 d'octubre de 2018. L'acte està enquadrat dins de la Campanya d'Activitats Comarcals de la FSMCV i que es defineix per augmentar els llaços d'unió entre les bandes.   Juntament amb el lliurament de premi en la Gala hi haurà una actuació de tres de les bandes de la comarca. La Unió Musical de Algímia, la Unió Musical-Cultural d'Estivella i la Va unir Musical de Quartell.


L'esdeveniment té com a fi l'homenatge a l'activitat musical de la comarca amb el lliurament d'aquests guardons. Amb això es promociona l'activitat musical i es reconeix el treball del col·lectiu de societats musicals, socis, músics, compositors, directors, institucions i mitjans de comunicació.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción