El nou curs comença a les escoles de música amb l´ajuda de PROGEM

14-9-2018 18:34h


L´eina posada en marxa per la FSMCV permet gestionar tots els aspectes relacionats amb la gestió i l´organització de les escoles de músciaLa FSMCV segueix apostant per invertir en accions de transformació digital que faciliten la gestió i organització de les Escoles de Música. Amb aquesta finalitat presentava al juliol PROGEM, un nou programa de gestió per als centres educatius musicals: Es tracta d’una eina pensada i dirigida a tot el col·lectiu educatiu de la Federació, desenvolupada sobre la base de les necessitats expressades pel col·lectiu, i concebuda per a anar evolucionant sobre la base de la retroalimentació obtinguda de les pròpies Escoles.


Aquesta eina permet gestionar de manera fàcil tot el que representa una Escola de Música: alumnat, professorat, personal del centre educatiu, cursos i assignatures, activitats complementàries, llistes d’espera, gestió econòmica, magatzem, i un llarg etcètera de funcions. PROGEM no solament facilita la gestió dels centres sinó que permet coordinar de manera efectiva equip directiu, professorat, alumnat i pares.


En 2016 la FSMCV va implantar la plataforma de gestió per a Societats Musicals “Velneo”. La nova eina que suposa PROGEM és part de l’evolució d’aquesta primera plataforma de gestió.


Per a facilitar l’aprenentatge d’aquesta nova eina els usuaris tenen disponibles diferents manuals d’ús i vídeo-tutorials explicatius. A més, la FSMCV organitzarà tres jornades de formació, a Alacant, Castelló i València, per al maneig del nou programa i per a resoldre qualsevol possible dubte que es puga presentar,


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción