La Jove Orquestra de la FSMCV tanca la temporada al Palau de la Música

14-9-2018 18:31h


L¡actuació tindrà lloc el proper dia 15 de setembre a les 19.30 horesLa Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) clausurarà la temporada 2018 el pròxim dissabte 15 de setembre amb un gran concert en el Palau de la Música de València a les 19.30h.


Es tracta d’un concert molt rellevant donat que forma part de les activitats programades per a commemorar el 50é aniversari de la FSMCV. A més, en ell participarà l’Orfeó Valencià i s’estrenarà a nivell mundial l’obra Rose in Flame per a arpa, veu i orquestra, del compositor de Novelda, Óscar Navarro. La arpista convidada per a la seua interpretació serà Rosa María Rodríguez Boya.


L’Orquestra Federal està dirigida per Cristóbal Soler, que és considerat com un dels directors de la seua generació més prestigiosos del moment, i està conformada per 95 joves d’entre 15 i 28 anys de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que, com a mínim, estan estudiant el tercer curs d’ensenyaments professionals de l’especialitat instrumental en la qual participen.


La part pedagògica d’aquest projecte està també orientada al fet que els joves músics de l’orquestra puguen actuar com a solistes i a la col·laboració amb altres joves amb projecció artística. Per aquest motiu, enguany participen amb la soprano Cristina Laia Vallés i el baríton Miguel Ángel Ariza per a interpretar Te deum de Dvorâk.


En la temporada 2018, la Jove Orquestra Simfònica ha comptat amb tres directors assistents: Pascual Cabanes, Jerónimo Castelló i Pere Vicalet (qui va ser director en 2017 de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV).


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción