Cultura als Barris: CIM Tendetes ofereix diumenge 16 setembre el primer concert

12-9-2018 18:44h


La tercera edició de Cultura als barris inclou 21 concerts a càrrec de bandes de la ciutat de València pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals. Cosomuval rebrà pròximament la Medalla d´Or per part de l´Ajuntament de València  


L´Ajuntament augmenta a 24 barris les 196 activitats culturals gratuïtes del cicleUn any més, l´Ajuntament de València ha comptat amb les bandes de música de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) per a la tercera edició del cicle Cultura als barris que enguany arribarà a un total de 24 barris, 14 més que l´any passat.  


El cicle, que es desenvolupa del 8 de setembre al 4 de novembre, inclourà un total de 21 concerts de música de banda, el primer dels quals se celebrarà el diumenge 16 de setembre a les 19 hores al barri de Tendetes i estarà a càrrec de la banda del CIM Tendetes dirigida per Patricia Rozalén Serrador.  


Com que des de l´Ajuntament s´ha volgut implicar als agents culturals locals, no podia faltar la música de banda ja que, en paraules de la regidora de Cultura, Glòria Tello, calia donar suport a estes entitats musicals, recordant que l´Ajuntament atorgarà a Cosomuval pròximament la Medalla d´Or de la ciutat, en reconeixement a la seua tasca artística i social.  


En este sentit, des de la Coordinadora, es valora positivament la programació d´estos concerts, els quals contribuiran a fer arribar la música de banda a diferents punts de la ciutat, augmentant la visibilitat de les societats musicals valencianes.  


COSOMUVAL   La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de Valencia (COSOMUVAL) va nàixer en 1983 a iniciativa de sis entitats musicals de la ciutat. Actualment està formada per 26 societats que agrupen un total de 2.200 músics actius. En les seues escoles de música s´imparteix ensenyament musical a més de 4.300 educands i es dona treball al voltant de 300 professionals. A més, estes societats aglutinen més de 12.500 socis. La majoria d´elles disposen de Banda Juvenil, Conjunt Coral, Grups de Càmera, Conjunts de Jazz, etc., i fins i tot algunes d´elles disposen d´Orquestra Simfònica.    


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción