La FSMCV rep el premi nacional Cultura Viva de Defensa de les Tradicions Culturals

8-9-2018 10:36h


La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha sigut guardonada en els XXVI Premis Nacionals Cultura Viva, que concedeix el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) en la categoria de Defensa de les Tradicions Culturals.El lliurament del guardó es va realitzar el divendres passat en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid. Al costat de la FSMCV en la present edició han sigut premiats la balladora Sara Baras, el pianista Joaquín Achúcarro, el poeta valencià Ricardo Bellveser i el reconegut músic valencià Vicente Martínez López, entre altres referents culturals i socials del país.


En aquesta ocasió, va arreplegar el premi el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, de mans del mestre valencià Enrique García Asensio, un dels més reconeguts directors de la nostra època a nivell internacional.


Rebre el premi nacional Cultura Viva per la Defensa de les Tradicions Culturals és un gran honor per a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Suposa veure reconegut el treball i esforç realitzats en els nostres 50 anys de trajectòria i de mans de totes les Societats Musicals de les tres províncies durant les seues 200 anys de vida per a protegir, promoure i difondre el nostre patrimoni musical popular. Fet que també ha vingut avalat per la recent declaració de BIC a la tradició musical popular de la Comunitat”, ha declarat Pedro Rodríguez.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción