Tavernes de la Valldigna acull el seu XLII Festival de Bandes de Música

6-9-2018 00:17h


La cita serà el 9 de setembre i comptarà amb l’actuació de la SIUM i de la Unió Musical de MontserratLa Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna i la de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat oferiran un concert especial en la plaça Major de a ciutat de la Safor a les 20:30 hores.


La cita tindrà lloc amb motiu del XLII Festival de Bandes de Música, que comptarà amb l’actuació de la banda local més amb la formació covidada.


La Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat ens delectarà amb les obres Dolores Pedro, de A. Sanchez Pedro i Rubicon de Bert Appermont. La batuta estarà a càrrec del director Ángel Martínez Escutia.


La SIUM de Tavernes de la Valldigna interpretarà les obres Nuestras Bandas de Música, pasdoble de Francisco Andreu Comos, Gloriosa de Yasuhide Ito, i Arabesque de Samuel R. Hazo. El concert es farà sota la direcció del mestre Rafael Garrigós García.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción