Josep Domínguez Martin, nou director titular de la Banda Simfònica del CIAC de la Vall d´Uixò

0-0-0000 00:00h


El concert de presentació serà el proper 24 de novembre, coincidint amb la celebració de Santa CecíliaLa Banda Simfònica del CIAC de la Vall D´Uixó ja compta amb un nou director que serà l´encarregat de guiar a la formació en el seu repte de fer créixer el seu extens palmarés.


El triat és Josep Domínguez, que el passat 1 de setembre va prendre la batuta de la banda per a prepara les properes cites de la formació. Una de les més destacades erà, sense dubte, el concert de presentació del nou director, que tindrà lloc el proper 24 de Novembre de 2018, coincidint amb la celebració de Santa Cecília.


Breu Història de la Banda


El Centre Instructiu d´Art i Cultura – Centre Instructiu d´Art i Cultura (CIAC) és una societat musical de Vall d´Uxò (Castelló). Va ser fundada el 17 de setembre de 1969. Els seus principals objectius són contribuir al foment de la cultura, mitjançant la difusió de les Ciències, Arts i Lletres, cooperant al desenvolupament de la vida cultural i social de la Vall d´Uxó.


La Banda del CIAC és requerida per participar en multitud d´actes dins i fora de la Comunitat Valenciana, ja siguen concerts, festivals, etc. encara que la seva activitat se centra principalment en la província de Castelló. També ha realitzat actuacions a l´estranger, en concret en el sud de França. Destaca la col·laboració de l´entitat amb la comparsa Els Moros de l´Alqueria de Castelló, acompanyant les seves actuacions en els festivals internacionals de Villefranche de Rourge i La Rochelle.


La Banda del Centre Instructiu d´Art i cultura està en possessió de la medalla d´Or de la Diputació de Castelló. L´any 1994 la Generalitat Valenciana li va concedir la més alta distinció per la gran tasca cultural, social i formativa que desenvolupa.


 


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción