L´IVC convoca les seues ajudes a la producció i edició discogràfica

0-0-0000 00:00h


Les subvencions van destinades a productes realitzats durant 2018L´Institut Valencià de Cultura convoca les subvencions per al foment de la producció i edició discogràfica, amb la finalitat d´impulsar i afavorir l´edició i producció discogràfica d´obres musicals de compositors i intèrprets valencians.


Les ajudes van destinades a obres que tinguen lloc entre l´1 de gener i el 31 de desembre de 2018, tots dos inclusivament, i hauran de comptar, per tant, amb el dipòsit legal d´eixe període.


El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de setembre de 2018 i les sol·licituds hauran de dirigir-se a la seu de l´Institut Valencià de Cultura.


L´expedient ha d´incloure detalls del projecte musical a registrar en el qual s´especifique el contingut musical, amb les obres i els autors, especificant les que formen part del patrimoni musical valencià, o són de creació contemporània; els intèrprets amb que es compta per dur a terme l´enregistrament; i el pressupost desglossat de les respectives despeses.


A més, caldrà incloure una memòria d´activitats de producció/edició discogràfica, de les empreses i/o professionals sol·licitants; una declaració de subvencions sol·licitades o concedides per altres organismes públics; declaració d´ajudes de mínims rebudes durant els dos exercicis fiscals anteriors i durant l´exercici fiscal en curs; memòria explicativa del pla de distribució i comercialització de l´empresa o societat editora respecte dels productes discogràfics per als quals se sol·licita ajuda; catàleg de l´empresa o societat editora; prova de l´enregistrament en format digital.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción