La FSMCV convoca la XIX edició dels seus Premis Euterpe

6-8-2018 14:05h


La convocatòria atorgarà per primera vegada un premi a la contribució a la igualtat de gènere en l’àmbit de la Música ValencianaLa Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha convocat, un any més els seus tradicionals Premis Euterpe, una iniciativa amb la qual, des de fa quasi dues dècades, tracta d´homentjar les principals persones i institucions que han treballat en favor de la música valenciana. Amb estos premis, la institució busca reconéixer el paper de les persones, entitats i iniciatives que han aprofundit en l’art musical bandístic o orquestral, així com en altres manifestacions musicals de notori interés.


Aquesta convocatòria, a més arriba amb una novetat, la delPremi Euterpe a la Igualtat de Gènere en l’Àmbit de la Música, amb el qual es pretén reconèixer la labor de persones o entitats que lluiten diàriament en pro d’iniciatives en aquest camp.


Durante els últims 20 any la FSMCV ha realizat un notable esforç en pro de la igualtat de gènere duent a terme nombroses iniciatives en aquest sentit, motiu pel qual la Junta Directiva ha decidit donar este guardó per tal de visibilitzar el treball realitzat.


Aquesta categoria es suma a altres tres que ja s´han repteit en edicions anterirs, les del Premi Euterpe a la participació federal, Premi Euterpe a la dedicació a la seua Societat Musical, Premi Euterpe a la institució o empresa pública o privada, i Premi Euterpe per la contribució a la igualtat de gènere en l’ambit de la Música Valenciana.


Aquestes quastre categories es completen amb les altres dues seccions amb les que històricament ha comptat la convocatòria, però per a les que encara no està obert el termini de presentació: Premi Euterpe a la producció musical i Premi Euterpe a la creació musical (categories simfònica i música festera).


La presentació de candidatures als Premis Euterpe finalitzarà el 10 de setembre de 2018 a les 14.00 hores.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción