La Banda de Dones de la FSMCV actuarà en les províncies d’Alacant i València en aquest mes d’agost

6-8-2018 14:04h


Les actuacions tindran lloc els dies 25 i 26 d´agost a Fulgenci i Potries respectivamentLa Banda Simfònica de Dones de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) oferirà dos concerts en el mes d’agost en les províncies d’Alacant i València.


El primer es realitzarà el dissabte 25 d’agost a les 20.30 hores en el Teatre Cardenal Belluga de Fulgenci, a Alacant, (Alacant) amb la col•laboració de l’Ajuntament d’aquesta localitat i de la Unió Musical de Sant Fulgenci.


El següent concert serà a l’aire lliure i se celebrarà el diumenge 26 d’agost en la Plaça de l’Ajuntament de la localitat valenciana de Potries amb motiu de la seua recent declaració com a Capital Cultural de la Comunitat Valenciana.


En aquestes trobades, en els quals participaran 70 dones músiques sota la direcció de Mercedes Femenía, directora en 2018 de la Banda de Dones, s’interpretaran obres de compositores valencianes de principis del segles XX i contemporànies, així com de compositors actuals que fan referència a la dona.


La Banda de Dones és una iniciativa de la FSMCV engegada en 2015 amb l’objectiu de donar veu a les dones en l’àmbit musical, silenciades durant segles, mitjançant el reconeixement del seu treball des de la interpretació, l’adreça, la composició o la gestió.


Altres actuacions
La banda de Dones no serà la única que prepara els seus concerts, sinó que en els propers mesos també la Jove Orquestra i la Jove Banda simfònica de la FSMCV oferiran diferents actuacions. Així, la Jove orquestra estarà el 7 de setembre al Gran Teatre de Xàtiva, mentre que el dia 15 del mateix mes actuarà al Palau de la Música de València.


Per la seua part, la Jove Banda té una actuació programada per al dia 6 d´octubre, quan portarà la seua música fins al Palau de Congressos de València.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción