Homenatgen a la FSMCV per les seues 50 anys de trajectòria

3-8-2018 20:48h


La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha sigut homenatjada en les últimes setmanes per diferents entitats públiques i privades de la Comunitat en reconeixement per la labor desenvolupada en les seues 50 anys de trajectòria.Dissabte passat 28 de juliol, la Unió Musical de Montcada va celebrar la seua V Gal·la de la Música en la qual va fer lliurament dels “PremisFideu”. En aquesta ocasió, van atorgar el Premi Extraordinari a la FSMCV amb motiu del seu 50º aniversari i a Ángel Asunción, president d´honor de la FSMCV, per haver sigut un dels membres fundadors de la Federació en 1968.  


Al costat d´ells, també van ser guardonats en altres categories Honorato Sirer, l´Associació Masies, Sara Moreno, Vicente Lli, Juan Gonzalo Gómez, Vicente Benedicto i Blas Escobar. “Rebre aquests reconeixements és tot un honor per a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.


Sens dubte, ratifiquen la labor realitzada fins al moment i posen la guinda a un dels anys més importants per al nostre col·lectiu en el qual a més de complir aquest 50 aniversari de vida federativa, les Societats Musicals de la Comunitat han sigut reconegudes BIC i Els Corts han començat a estudiar la reforma de la Llei Valenciana de la Música”, ha declarat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.


Al costat d´açò, fa unes setmanes Cope València va reconèixer a la FSMCV en la VII Edició dels Premis Cope que tenen com a objectiu reconèixer a empreses, associacions i particulars que al llarg de l´any han destacat per la seua labor, treball i esforç en la promoció i millora de la Comunitat Valenciana. En aquesta edició, la FSMCV va rebre el “Premi a les Tradicions Valencianes”.  


A més de la Federació, uns altres dels guardonats enguany han sigut la Fundació Columbus, el torero Enrique Ponce, l´hotel Balneari Les Arenes, l´Escola TècnicaSuperior d´Enginyers de Camins, Canales i Ports de la Universitat Politècnica de València, el projecte cultural i gastronòmic del grup Heineken en el Véles e Vents, l´hospital IMED València, i el catedràtic de seguretat vial, Luis Montoro i el director de l´Observatori de Bioètica de la Universitat Catòlica de València, Justo Aznar.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción