L’Associació Musical Verge de la Ermitana acomiada la temporada amb el seu concert de música festera

0-0-0000 00:00h


El concert va ser el passat 21 de juliol als jardins del castell del Papa LlunaLa Banda de Música de l’Associació Musical Verge de la Ermitana ha acomiadat la temporada musical 2017-18 amb el concert que cada any dedica a la música festera ambientada en les desfilades dels moros i cristians.


Enguany la cita ha tingut lloc el dissabte 21 de juliol i l’emplaçament ha sigut l’habitual, els jardins del castell del Papa Lluna. I l’entrada, immillorable.


El públic assistent ha pogut escoltar les peces de tall cristià Puche (Francisco Valor Llorens), Andrés contrabandista (Òscar Navarro González) i Piratas del Caribe (Vicent Martí Ferrer).


Pel que fa a la temàtica de tall moro han sonat les peces Canelobre (Ernesto García Climent), Tudmir (José Rafael Pascual Vilaplana) i Oetam (Francisco Valor Llorens).


Amb els mesos d’estiu dedicats a les vacances arribant al seu equador els músics de la Banda es prenen també un descans que tindrà el seu final amb les festes Patronals de Peníscola, on la Banda de Música tornarà a tindre un protagonisme essencial en la interpretació de les danses de Peníscola, en les processons i el dia de la proclamació de la Reina de les Festes i la seua cort d’Honor.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción