La Jove Banda Simfònica de la FSMCV va actuar en la nit de Berklee per a commemorar conjuntament el seu 50º aniversari

8-7-2018 13:21h


La Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) va participar anit en “La Nit de Berklee”, que es va celebrar en la Ciutat dels Arts i els Ciències, amb l´objectiu de commemorar conjuntament el 50º aniversari de la FederacióAquest esdeveniment correspon al concert de graduació de l´alumnat de màster del campus a València de la prestigiosa universitat de música.


Ha sigut la primera vegada que la Jove Banda Simfònica participa en aquest esdeveniment i ho ha fet com convidada especial. 


En "La Nit de Berklee" la Jove Banda Simfònica ha actuat sota la batuta d´Enrique Hernandís Martínez, músic valencià proper al moviment de les nostres Societats Musicals i professor de Composició de Berklee interpretant dos arranjaments musicals preparats per ell mateix. Aquesta unitat artística de la FSMCV està formada per 110 músics, d´entre 18 i 28 anys, i dirigida per Saül Gómez.


L´actuació conjunta de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV i els alumnes de Berklee, respon a la iniciativa de la universitat de música per unir ambdues entitats i commemorar els 50 anys de la FSMCV. El fil conductor d´aquesta edició de la Nit de Berklee ha sigut la temàtica "Band of Travelers", i ha comptat amb músics procedents de més de 30 països.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción