600 concerts per a commemorar sis segles d’història

2-7-2018 15:14h


La Generalitat Valenciana obri la segona convocatòria per a completar les actuacions previstesLa Generalitat Valenciana ha obert la segona convocatòria de la suea inicicativa “Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys. Tots a una veu”, una campanya que busca fer servir la música per a celebrar els sis segles d’història de la Generalitat. 


La campanya està organitzada pel Consell en col·laboració amb la FSMCV, i busca utilitzar la música i les societats musicals per a arribar a tota la societat valenciana, i donar a conèixer de la millor manera la història de la institució.


La proposta pretén commemorar els 600 anys de la Generalitat Valenciana mitjançant 600 concerts de llarg a llarg de tota la Comunitat Valenciana. A més, al final de cada concert es llegirà una declaració institucional proporcionada per la pròpia Generalitat Valenciana.


Aquesta segona convocatòria, els primers concerts de la qual van començar ja el passat mes de maig, té com a  finalitat assignar 86 concerts que van quedar deserts en la primera convocatòria per a arrodonir la xifra dels 600 concerts pels 600 anys de la Generalitat.


La decisió de fer partícip a les Societats Musicals d’aquesta efemèride, la qual és una de les principals campanyes d’aquesta celebració, és una mostra més de la seua importància com a principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, amb una implantació en el 95% dels municipis amb més de 500 habitants, i del seu paper, en paraules del propi president Ximo Puig, de “responsables d’unir la nostra terra des del Pilar de la Horadada fins a Vinaròs“.


Totes les Societats Musicals federades poden sol·licitar la realització del concert fins al pròxim 5 de juliol. Una vegada acabat el termini s’assignaran els 86 concerts prenent com a referència el barem indicat en les bases, per tant, encara que en la plataforma indique assignat o pendent en el moment de la inscripció la comunicació definitiva es realitzarà després de tancar-se la convocatòria.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción