Micaela Chalmeta porta el seu jazz en femení als jardins del Palau

27-6-2018 17:20h


L’actuació serà dimecres 27 de juny a partir de les 21.30 horesEl millor jazz en femení protagonitza el primer dels concerts gratuïts a l’aire lliure als Jardins del Palau de la Música. Es tracta d’un nou programa del XXII Festival de Jazz del Palau de la Música de València, que interpretarà Micaela Chalmeta Big Band, on mana el ritme, la diversió i les propostes basades en el bon funky, soul i sobretot el jazz en clau femenina, amb la presència de 19 dones a l’escenari. I és que davant de la demanda  de  visibilització  del col·lectiu de dones músics, no sols amb alguns  instruments específics sinó amb tots ells, Fermín Muguruza va plantejar al Taller de Músics de Barcelona la possibilitat d’organitzar una big band en la qual la presència de dones fóra total. El nom elegit va ser Micaela Chalmeta, referent del món cooperatiu del primer terç del segle XX, i que segons els investigadors va nàixer a València.


Seran dirigides per trompetista David Pastor, un dels principals músics de jazz valencians més internacionals i prestigiosos. Ha participat en diverses edicions del Festival de Jazz del Palau de la Música i recentment en el cicle Jazz a Poqueta Nit de l’auditori valencià.  David Pastor toca en molts grups i formacions i colabora amb freqüència amb figures com Clark Terry, Chris Cheek, Mike Mossman, Steve Marcus, Richie Cole, Jack Walrath, Dennis Rowland, Paquito D´Rivera, Frank Wess, Bobby Shew, Slide Hampton, Pat Metheny, Bob Mintzer, Danilo Pérez, Giovanni Hidalgo i recentment amb Donald Harrison.


Enguany les actuacions als Jardins del Palau seran dos per primera vegada en la història del Festival, ja que l’endemà hi haurà un altre concert que estarà protagonitzat per la Banda Municipal de València, dirigida per Jesús Santandreu.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción