L´orquestra de València tanca la temporada de primavera amb el pianista Rubén talón

0-0-0000 00:00h


El concert serà divendres a les 19.30 a la sala IturbiConclou la temporada d’abonament de Primavera del Palau de la Música, amb un concert de l’Orquestra de València dirigida per Miguel Romea, que debuta a l’auditori valencià. Un concert que ha creat molta espectació, ja que s’han esgotat les entrades des de fa dies. L’Orquestra estarà acompanyada pel jove pianista valencià Rubén Talón, que també debuta amb la formació simfònica valenciana i, que és considerat com un dels concertistes espanyols amb major projecció internacional de la seua generació. Es tracta d’un pianista que ha guanyat més de 20 primers premis i, que oferix concerts com a solista a Espanya, França, Itàlia, Àustria i Alemanya. Interpretarà el cèlebre i virtuós Concert per a piano i orquestra núm. 2 de Serguei Rakhmàninov. També es podrà escoltar l’obra Clinamen de César Cano,  en commemoració del 250 aniversari de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles i la Simfonia núm. 3 Heroica de Ludwig van Beethoven.


Romea ha dirigit a l’Orquesta Nacional de España, Sinfónica de RTVE, Malaysian Philharmonic, Kuopion Sinfonieorkest i moltes altres. Des de 2010 és director titular i artístic de l’Orquestra Simfònica Verum. Actualment és, a més, un dels pedagogs de direcció d’orquestra més sol·licitats. Rubén Talón ha rebut premis especials en la interpretació d’obres de Falla i també el premi “Talent Excepcional” a Salzburg. El 2010 és admés en l’Accademia Pianistica Internazionale Incontri col Mestre d’Imola (Itàlia), presidida per V. Ashkenazy i, considerada com l’escola d’alt rendiment més guardonada a nivell mundial. És el primer espanyol acceptat en esta institució, on estudia sota la direcció de L. Margarius i B. Petrushansky. És el delegat a Itàlia de la Fundació Eutherpe i ambaixador del talent en la Fundació Promete.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción