Fernando Bonete és cessat com a director de la banda municipal

22-6-2018 13:46h


Glòria Tello aposta per a la nova direcció per un home de la casa, Rafael Sanz-Espert, «un dels directors valencians més destacats, valorats i reconeguts a nivell nacional i internacional i que, a més, coneix molt bé la nostra Banda Municipal, ja que ha format part d’ella durant molts anys com a professor»La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha anunciat el cessament de Fernando Bonete Piqueras com a director titular de la Banda Municipal de València, càrrec que ha exercit des del passat 2 de maig del 2012. Tello ha agraït la labor, dedicació i professionalitat del mestre Bonete en els seus anys com a titular i ha manifestat que la Banda Municipal «com qualsevol formació musical necessita un canvi en la seua direcció per a desenvolupar nous projectes, noves directrius artístiques». A més, Tello ha avançat que el nou titular triat serà Rafael Sanz-Espert,.


Sanz-Espert ha sigut titular de la Banda Municipal de Bilbao i membre del WASBE Board of Directors. Ha dirigit a l’Orquestra de València i altres formacions com The U.S. Army Band and Orchestra (Washington DC), Orquesta y Coro de la Comunidad de Madrid, Orquesta Sinfónica Nacional de Paraguay, Banda Sinfónica de Córdoba (Argentina), Banda Sinfônica do Estado de Sao Paulo, Orquesta de Sopros Brasileira, Symphonic Wind Orchestra of University of Duluth, Intercollegiate Honor Band of the CBDNA, Twin Ports Wind Orchestra i Grand Symphonic Winds Minnesota.


Aixímateix, dirigix en els festivals Midwinter Clinic (Minnesota) i Midwest Clinic (Chicago). Compta amb una extensa discografia en la qual dstacant les gravacions realitzades amb la Banda Sinfónica Municipal de Madrid, Banda Municipal de Bilbao, Royal Northern College of Music de Manchester, Cor de l’Orquesta Nacional de España, Spanish Brass Luur Metalls, etc.  


Como a pedagog impartix cursos de  desenvolupant  tècnica als Workshops a Berklee València i les master class a Berklee College of Music de Boston, a més de conferències a la Universitat del País Basc, Sala Villalobos (Tatuí) i el Seminari Ibero-Americà d’Educaçao Musical d’Inclusao Social (Sao Paulo).


Compromés amb els compositors actuals, ha realitzat encàrrecs i dirigit estrenes d’obres simfòniques per a banda i orquestra. A més rep, en qualitat de director, premis nacionals i internacionals i cinc mencions d’honor.


En l’actualitat és Director Artístic del Congrés Iberoamericà de Directors, Compositors i Arranjadors i membre del Consell d’Administració de la Societat d’Artistes AIE i Director Titular de la Banda Sinfónica Municipal de Madrid.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción