Berklee reserva places als membres de la FSMCV per als seus cursos a València

20-6-2018 18:19h


Les inscripcions estan disponibles fins al proper 25 de junyLa Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura, ha renovat el conveni anual de col·laboració amb la Fundació a Espanya del Berklee College of Music, establerta a València, que permet la participació de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en els cursos de la Berklee College of Music-València 2018.


Gràcies a esta inicaitiva, de l’ofertadels cursos que es realitzen, es reserva un nombre de places per als membres d’alguna de les agrupacions de les societats musicals federades en la FSMCV. Aquestes places podran ser com a alumnes actius o oients.


La reserva de places d’aquest any està disponible per als cursos de Direcció de Bandes, impartit per Rafael Sanz Espert, per al qual hi haurà 16 places per a alumnes actius i 30 per a oients; i el d’Arranjaments i composició, impartit per vicente Ortiz Gimeno, i per al qual s’han resertat 16 places per a alumnes actius. Els cursos s’impartiran del 16 al 20 de juliol de 2018.


Per a optar a una de les places s’ha de ser músic en actiu d’una societat musical federada en la FSMCV, i estar donat d’alta en el fitxer de persones relacionades de la FSMCV. Els cursos estan destinats a estudiants d’últim curs de grau de l’especialitat en la qual es vol realitzar el curs, titulats, o professionals en actiu d’aquesta especialitat.


A mes, els aspirants hauran de presentar el seu curriculum vitae, així com proves de la seua experiència, que seran valorades. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert en la plataforma online fins el 25 de juny.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción