Música per a visibilitzar els problemes de salud mental

20-6-2018 18:18h


Llíria presenta el CD “musicalMENT” en col·laboració amb Músics Solidaris Sense Fronteres i l’associació PentagramaL’àrea de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Llíria en col·laboració amb la ONG Músics Solidaris Sense Fronteres i l’associació local Pentagrama, i el patrocini econòmic de Pinturas Montó, han dut a terme el projecte solidari “musicalMENT”, que ha tingut com a objectiu el de visibilitzar el col·lectiu de persones amb malalties mentals.


El projecte ha consistit en la gravació d’un CD que es presentarà el pròxim dilluns 25 de juny a les 11.00 hores a l’edifici Multiusos de la localitat, i que utilitza la música com a mitjà solidari per afavorir la integració de les persones amb diversitat funcional.


En esta iniciativa han participat les persones usuàries del Taller municipal Pentagrama, en la composició i gravació de la cançó “Jo puc, podem” junt amb el seu autor, Marcel·lí García, i alguns músics i professors del Conservatori Professional de Música de Llíria que, d’una manera desinteressada, han fet possible esta gravació.


Així mateix, han volgut contribuir algunes persones i entitats de la localitat dedicades a la música junt amb altres reconeguts artistes valencians i altres d’àmbit estatal, que han aportat la cessió d’algun tema d’una manera totalment altruista.


Amb este projecte solidari es pretén trencar els estereotips que patix el col·lectiu de persones amb malalties mentals i, d’esta manera, acceptar la diversitat funcional com a part de la societat. A més, es fa visible la labor del Taller Pentagrama, que forma part dels programes dels Servicis Socials de l’Ajuntament de Llíria.


En el CD han col·laborat diferents artistes i compositors, com David Pastor & Noo-Ruts, Pau Alabajos, Kiko Berenguer, Amistades Peligrosas i la Banda Simfònica de Músics Sense Fronteres, Mireia Vives i Borja Penalba, Pep Llopis Osca, Monty Jazz Ensemble & Cajón de Sastre, Strombor Brass Quintet, Maria Faubel, Eneko Aizpurúa i José Luis Miralles, València Hot Five, la Banda Simfònica Primitiva de Llíria & Sextet de Jazz, Lliri’s Band, Duo Babel, Edurne Aizpurúa i José Luis Miralles, All i Oli, la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria i Sole Giménez.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción