L’Escola de la Música Vella de Xàtiva inicia els actes propis de fi de curs

20-6-2018 18:16h


Audicions i els tallers de la setmana cultural tindran lloc al llarg de les properes setmanesL’Escola de la Música Vella dedica aquesta setmana a les audicions instrumentals i del cor de l’Escola. Dimarts i dimecres s’iniciaran a les 19:00h en el Saló d’Assajos de la seu de la Societat Musical la Primitiva; el dijous a les 17.30h. Les audicions, dedicades a la música de cinema i cançons conegudes, seran interpretades conjuntament per alumnes de diferents instruments. Aquest dimarts a més actuarà la Banda Infantil de l’Escola dirigida per David Doménech.


La següent setmana, els dies 25, 26 i 27, es celebrarà la Setmana Cultural. Es tracta d’una proposta de tallers musicals per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys d’edat, siguen o no alumnes de l’Escola, gratuïta. Serà de 10 a 13 hores en els locals de la Societat. El nombre d’assistents és limitat. La inscripció està oberta en la Secretaria.


A més l’Orquestra Infantil, sota la direcció d’Irene López, oferirà audicions didàctiques en el col·legi Taquígraf Martí aquest dijous i oferirà un concert en la seu de la Unió Musical de Llanera de Ranes el dijous 28.


La Banda Juvenil, dirigida per David Doménech, tanca el curs com a protagonista de la III Vetlada Musical organitzada per l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola aquest divendres, 22 de juny, a les 20h, en l’Auditori Municipal de Sant Agustí.


L’última setmana del mes estarà dedicada a les audicions d’aula i al lliurament de les notes finals als alumnes.


La matrícula per al pròxim curs ja està oberta en la Secretaria de la Societat a les vesprades.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción