Un segell propi per a les societats musicals de la Comunitat

14-6-2018 19:19h


La marca FSMCV Produccions permet a les societats registrar legalment les seues obresLa FSMCV està decidida a defensar els drets de propietat intelectual dels autors, una mesura que ha despertat no poques controvèrsies al sí del col·lectiu de músics. Eixa és la coclusió d’una assemblea en la qual la FSMCV va participar amb altres productores de la talla de Warner, Sony, AtresMedia o Universal Music.


Precisament per a defensar estos drets, la Federació ha creat el segell FSMCV Produccions, una firma que es troba a la disposició de totes les societats musicals federades, i que serveix d’instrument idoni per a la publicació i millor divulgació de les interpretacions registrades.


En este sentit, són ja vàries les societats musicals que han utilitzat en els seus enregistraments el segell FSMCV PRODUCCIONS, obtenint amb açò nous ingressos procedents dels drets de propietat intel·lectual dels seus CD´s i DVD´s, sota la gestió dels serveis de la FSMCV. A més, com a novetat del servei s’ha conveniat amb els estudis d’enregistrament de major implantació amb la finalitat de col·laborar en els projectes fonogràfics sorgits en el si del nostre col·lectiu.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción