La FSMCV donarà a conèixer els treballs en educació i creativitat musical

14-6-2018 19:11h


El Seminari Internacional d’Investigació i el  Congrés Internacional de Creativita, del 27 al 29 de junyLa Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha organitza el II Seminari Internacional d’Investigació en Educació Musical (SIEM) i el I Congrés Internacional de Creativitat en l’Educació Artística (CICREA), dues cites que se celebraran els dies 27, 28 i 29 de juny en Las Naves (València), amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, la Universitat de València, l’Ajuntament de València, la Fundació Daniel & Nina Carasso, la Universitat Politècnica de València i Berklee College of Music.


L’objectiu general d’aquest seminari i congrés és el de presentar una sèrie de propostes i reflexions sobre el recorregut que han dut a terme tutors, doctorands i professorat a fi que siguen d’utilitat per a investigadors, programes de doctorat i futurs doctors o docents en actiu de l’educació reglada i no reglada.


La cita ha sigut dissenyada de forma eminentment participativa, de manera que ens ajude a definir accions concretes que conduïsquen a línies de recerca i innovació en l’educació artística i a fomentar la col·laboració entre programes de doctorat nacionals i internacionals, així com una aposta clara per la innovació de les pràctiques educatives.


Les sessions estaran centrades en el camp de la creativitat artística i serà una trobada rellevant en l’àmbit nacional i internacional, en reunir investigadors, professors i alumnes del context universitari i de conservatoris superiors de música, així com docents d’Educació Primària i Educació Secundària o Escoles de Música.


Comptarà amb la participació de quatre experts convidats de reconeguda valia en l’àmbit nacional i internacional en el camp de la investigació en educació artística. Així mateix, compta amb un comitè científic format per professors/investigadors rellevants i de reconeguda trajectòria en l’àmbit musical i de l’educació artística en general, participant una àmplia mostra d’universitats i conservatoris superiors de música espanyols. Aquest tipus de trobades són d’una considerable vàlua i necessitat en l’àmbit de l’educació musical. Cal destacar que és el primer Congrés Internacional d’aquestes dimensions en l’àmbit de la creativitat musical i artística que s’organitza a València.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción