Convocat el IV Certamen de Bandes de Música “Poble de Benimaclet”

6-6-2018 22:02h


La cita tindrpà lloc el 15 de setembre amb el pasdoble com a gran protagonistaEls Clavaris del Crist 2018 de Benimaclet han organitzat el quart Certamen de Bandes de Música “Poble de Benimaclet”, que tindrà lloc el dissabte 15 de setembre de 2018 a les 22.30 hores en la Plaça de Benimaclet.


La iniciativa pretén realitzar, en un gran acte festiu, un merescut homenatge a la presència de les bandes en les festes de les nostres ciutats i pobles, amb especial èmfasi en el pasdoble.


La cita pretén ser una gran festa musical en la qual en un ambient desenfadat, però respectuós, es gaudisca d’una gran vetlada musical dirigida exclusivament al públic assistent. La participació estpa oberta a qualsevol banda nacional i internacional, tot i que l’àmbit lògic és el de la ciutat de València i els seus voltants.


S’estableixen un màxim de 5 bandes i en el cas que al tancament d’inscripció se superara aquest nombre es realitzaria la selecció de les cinc participants mitjançant un sorteig.


La plantilla de les bandes participants haurà de ser de 50 músics. Tot i això, les bandes podran superar aquest límit, però se’ls descomptarà un punt per cada músic de més sobre la puntuació final.


Hi haurà tres premis i dos accèssits atorgats pel jurat i un premi del públic. Els tres premis del jurat estan valorats respectivament en 1000, 750 i 500 euros.  El premi del públic es realitzarà en base a unes paperetes que es repartiran al preu d’un euro, la recaptació de la qual es dividirà entre la banda guanyadora i una ONG del barri de Benimaclet.


Les bandes que estiguen interessades hauran de remetre la sol·licitud d’inscripció abans de l’1 de juliol de 2018 al mail certamen_benimaclet@hotmail.com.


Les bandes participants hauran d’interpretar un pasdoble de desfilada no puntuable. A més hauran d’interpretar un altre pasdoble de lliure elecció i com a peça obligada el l’obra “Del Perelló a Catarroja”, del mestre José Serrano.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción