L’Ajuntament d’Alacant llança el XIX Certamen de “Promoció de Grups de Música Jove”

6-6-2018 22:00h


La iniciativa està oberta a formacions de tots els estils provinents de la província d’AlacantLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alacant, ha convocat el XIX Certamen de Promoció de Grups de Música, una iniciativa oberta a tots els estils i que té l’objectiu de fomentar les activitats dirigides a joves relacionats amb aquest art.


El certamen estpa obert a tots els grups musicals que desenvolupen la seua activitat en la província d’Alacant, i els membres dels qual tinguen edats compreses entre els 16 i els 35 anys. Els grups que es presenten hauran de poder desenvolupar en directe un repertori de 20 minuts i hauran d’estar constituïts per un mínim de dues persones. A més els temes que presenten han de ser propis, no versions.


El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al al 9 de juliol de 2018. Una vegada finalitzat el termini de presentació de la documentació requerida, la Regidoria de Joventut, publicarà un anunci en la pàgina web municipal amb la llista d’admesos.


Un jurat  avaluarà els participants a través de l’audició de les maquetes i atenent a criteris de qualitat, originalitat i valor musical. El jurat seleccionarà un màxim de 6 grups que accediran a les semifinals. Els 6 grups seleccionats hauran de realitzar una actuació de 20 minutos en la Conxa de l’Esplanada els dies 8 i 15 de setembre de 2018. La determinació de l’ordre d’actuació es realitzarà per ordre alfabètic dels grups seleccionats.


 


Finalitzades totes les actuacions i després de les deliberacions oportunes, es comunicarà públicament el grup guanyador, que rebrà un premi de 1.200 euros.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción