El Certamen Internacional de Música Vila d’Altea celebra enguany la seua 35 edició

6-6-2018 21:57h


La cita porta per lema “Una dona del Poble” i busca retre homenatge a Carmelina Sánchez CutillasLa Societat Filharmònica Alteanense ha obert la inscripció per al 45 edició del Certamen Internacional de Música (CIM) Vila d’Altea. Els responsables de l’associació han pogut comprovar en les assades edicions el gran interès que desperta la cita des de la seua reaparició l’any 2014, per la qual cosa la comissió organitzadora seleccionarà tres que concursaran en una única secció, amb un màxim de 135 músics, que actuaran l’1 de desembre en el Palau Altea Centre d’Arts.


El termini d’inscripció finalitza el 29 de juny, en un certamen que aquest any té el lema “UNA DONA DEL POBLE” amb el que la SFA busca promoure la igualtat de génere, a més de posar en valor la figura de Carmelina Sánchez Cutillas com un model de lluita per la igualtat d’oportunitats entre dones i homens.


El CIM Vila d’Altea premiarà a la banda simfònica guanyadora amb 6.000 euros i el trofeu de la societat musical. Les altres dues formacions rebran 3.000 euros per la seua participació. El jurat podrà atorgar un premi especial al millor solista que rebrà un diploma acreditatiu.


Les formacions interpretaran dues obres puntuables en el certamen, l’obra obligada és Remembrance, de Carlos Pellicer (Benigánim, 1977) que ja es pot consultar telemàticament a través de www.certamenaltea.com, i una altra de lliure elecció.


Amb la d’enguany, el CIM continua una tradició amb prop de mig segle d’història i que ha vist passar a 189 bandes simfòniques procedents de quatre continents (Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia), 17.900 músics, 134.000 espectadors i interpretar més de 600 obres.


 La SFA, organitzadora del CIM Vila d’Altea, agrupa a 190 músics, 370 alumnes de l’escola de música, 1.000 socis i diferents seccions: banda simfònica, orquestra de pols i pua, orquestra de cambra, grup de dolçaines, grups de càmera i escola de música i dansa.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción