El Palau de la Música presenta la temporada als abonats amb un concert de l´Orquestra de València

3-6-2018 18:07h


La gala està dissenyada per a a agrair als abonats el seu suport i la seua fidelitatEl Palau de la Música de valencià presentarà per primera vegada als seus abonats, la temprada 2018-2019 amb una gala en la qual participarà l’Orquestra de València, que serà dirigida pel seu titular Ramón Tebar.


Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc el proper 6 de juny i que segons la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Glòria Tello, està dissenyada per a “agrair als nostres abonats el seu suport i la seua fidelitat i que coneguen i gaudisquen de primera mà de la nostra excel·lent programació”.
La presentació no només serà musical, sinó que l´espectacle comptar`pa també amb un pespectacle multimèdia i serà conduïda “per dos grans professionals del món de la comunicació, com són Laura Grande i el locutor especialitzat en música clàssica Martín Llade”, ha avançat Tello.


Precisament l’Orquestra de València ha dut a terme durant este cap de setmana diverses assajos per tal de preparar els concerts d’abonament Temporada de Primavera, amb la direcció del mestre japonés Eiji Oue, que va visitar el Palau fa huit anys amb l’OBC de Barcelona, de la qual va ser el seu titular.
Eiji Oue debuta al capdavant de la formació simfònica valenciana amb un programa francés i nord-americà en el qual es podrà escoltar “La mer”, de Claude Debussy; el romàntic “Concert per a piano núm. 2” de Camille Caint-Säens, que serà interpretat pel virtuós i tècnic pianista Fazil Say; i dos obres de Leonard Bernstein, que va ser el seu mestre i amic personal: la suite simfònica “On the Waterfront”, i la suite “Candide” que inclou “The Paris Waltz”, que va dedicar Bersntein a Oué.


El mestre japonés ha dirigit les principals orquestres del món, incloses les filharmòniques de Nova York i Munic, l’Orquestra de Filadèlfia i la Simfonia de la Ràdio de Frankfurt. Va nàixer a Hiroshima i va estudiar direcció amb Seiji Ozawa. Este el va convidar a estudiar en el Tanglewood Music Center, on va conéixer Bernstein, qui es va convertir en el seu mentor i company, i amb el qual va compartir el podi en tres gires internacionals.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción