Emergents apropa els estudiants de música als principals grups i solistes de l´escena valenciana

3-6-2018 17:57h


La segona edeició d´esta escola d´estiu de música se celebrarà a Xàtiva del 2 al 13 de juliolLa Regidoria de Conservatori de l’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa la segona edició de l´Escola d’Estiu de Música Emergents, que es celebrarà a Sant Agustí del 2 al 13 de juliol després de l´èxit de l´edició passada.


Emergents vol ser un espai on els músics puguen créixer i descobrir altres perspectives de la música. Per això, s’ha apostat per portar fins a Xàtiva una proposta ambiciosa i variada de professorat que treballe amb l’alumnat d’una manera diferent la música.


Emergents comptarà amb figures tan reconegudes com el compositor i director guardonat internacionalment, Saül Gómez i Soler; Ramon Cardo, un dels màxims referents del jazz a València; Joan Marc, productor d’Auxili; Mariana Morales, provinent de l’orquestra internacional Teresa Carreño; i David Martínez, de l’orquestra Montecarlo. A més, s’ha apostat per professorat de molta qualitat i jove per treballar les connexions interdisciplinars entre diversos estils. En este sentit formen part del professorat destacats músics com Marcos Úbeda, trombó de Zoo i Obrint Pas; Joan Mayor, percussionista en diferents grups com La Trocamba Matanusca, BatukemTukada i Kanu Foli; o la pianista Sayuri Akimoto, formada als Estats Units i guardonada en nombroses ocasions.


Però a més de les classes de tècnica i els combos s’han preparat tallers magistrals amb artistes i músics de prestigi. De la música clàssica a la més moderna, passant per la tradicional, els alumnes treballaran amb l’objectiu d’un gran concert final on participaran: Smoking Souls, Auxili, La Trocamba Matanusca, Sis Veus per al Poeta, Andreu Valor i Pep Gimeno “Botifarra”. A més, estos artistes assajaran amb els alumnes i els explicaran les seues experiències en el món de la música.


Emergents està adreçada a estudiants de grau elemental i mitjà o a joves amb inquietuds musicals d’entre 11 i 30 anys. Les inscripcions ja es poden fer a través de la web www.escolaemergents.com. Hi ha 80 places dividides en les especialitats de Piano, Vent Metall, Vent Fusta, Corda, Guitarra, Percussió i Dolçaina. El preu és de 85 € per l’alumnat del Conservatori i les bandes de música de Xàtiva, i de 110 € per a la resta.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción