La banda de Benicarló porta la seua música festera fins a la ciutat de Lleida

29-5-2018 19:41h


La societat va participar en en la festa de Moros i Cristians de la ciutat amb la filaà mora dels Al.lerdís


 Un any més, la banda de música de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” va participar de la festa de Moros i Cristians de la ciutat de Lleida, on va acompanyar a la filada mora dels Al·leridís.


La jornada, que va tindre lloc el passat 20 de maig, començava al migdia amb l’entrada infantil des del carrer Cavallers fins la plaça Sant Joan on al finalitzar, totes les bandes participants de forma conjunta interpretaren la tan coneguda i representativa marxa mora “Chimo”de José María Ferrero. En aquesta desfilada, l´agrupació benicarlanda aconseguia el premi a la millor banda per la seua interpretació i entrada a la plaça.


A la vesprada i després d’un dinar de germanor entre festers i músics, l’ambient festiu es palpava als carrers més cèntrics de la ciutat de la mà d’una elegant i acolorida desfilada, on les els bàndols moro i cristià van lluir les seues millors gales acompanyats de les interpretacions de les diferents bandes de música.


Benicarló a l’acte del 50 aniversari de la FSMCV


El de Lleida no va ser l’únic acte de la banda. El passat dissabte tenia lloc a València l´acte principal de les celebracions per commemorar el 50 aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i la Banda de Benicarló va estar present participant de manera activa.


Amb la desfilada de 277 bandes pels carres més propers al camp del Mestalla s´iniciava una jornada festiva on els músics i les seues bandes van ser els protagonistes d´una celebració que continuava dins del camp amb diferents actuacions de les bandes municipals de les ciutats de Castelló, València i Alacant, grups de renom com Vadebo i Cashalada, la cantant Sole Giménez junt la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, Xarxa Teatre i totes i cadascuna de les seccions instrumentals allí representades pels més de 10.000 músics de les diferents bandes de les tres províncies que aconseguiren fer-se amb 10 Rècords Guinness.


Tot un esdeveniment històric tant per a la Federació com per als participants on es va posar de manifest la importància de la cultura musical i més concretament la relacionada amb les bandes de música que hi ha arrelada a les nostres terres.


Actes per al més de juny
Els actes de la formació continuaran durant el mes de juny amb tot un seguit d’audicions per part dels alumnes de l’escola i l’acte de cloenda del curs.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción