Carmen París presenta el seu nou espectacle al Palau de la Música de València

16-5-2018 13:14h


"París al Piano" és el nom d’aquest directe on l’autora interpretarà els temes més destacats del seu repertori en un ambient intimistaL’artista Carmen París aterrarà al Palau de la Música de València el proper 7 de juny per a portar a fins la capital del Túria l´espectacle que està presentant per tot el país. Amb el títol de “París al piano”, es tracta d´un espectacle en què l´autora transmet el seu amor per l’art de la música en el sentit més ampli de la paraula, on desgrana els millors temes del seu repertori, amb unes cançons que mantenen la màgia del mateix dia en què van ser escrites. Serà una trobada amb el seu públic en un ambient personal i intimista.


Des del començament de la seua carrera en 2002, Carmen París, compositora, pianista i lletrista, ha agermanat el folklore ibèric, centrat en la jota aragonesa, amb diversos estils musicals que donen la volta al món, amb ritmes d’arrels mediterrànies, africanes o americanes, sempre amb un punt de vista universal i contemporani.


Al llarg de tota la seua trajectòria musical, on ja suma gairebé vint anys i l’edició de quatre discos, Carmen París ha aconseguit un gran reconeixement per la seua labor cultural i artística. També ha obtingut nombrosos guardons, entre els quals destaca el Premi Nacional de Músiques Actuals que li atorgà el Ministeri de Cultura l´any 2014.


Carmen París és una creadora que sap combinar com ningú la música pròpia amb la de terres llunyanes, amb una personalitat i un esperit de fusió que han donat un sentit únic al seu art i a la seua forma d´entendre la vida.


Ara, les seues arrels aragoneses impregnaran la Sala Rodrigo del Palau de la Música en un ambient exclusiu, de confidencialitat amb el seu públic. Acompanyada tan sols del seu piano i la seua excepcional veu, donarà lloc a un espectacle irrepetible de fusió i mestissatge d’estils tradicionals.


Aquest concert forma part del cicle “Rock, Pop...al Palau”, organitzat per la institució valenciana en col·laboració amb l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción