El director italià Nicola Luisotti es posa al front de l´OCV a Castelló

9-5-2018 19:06h


El concert tanca la sèrie d´actuacions previstes per la formació a la capital de la PlanaEl director italià Nicola Luisotti, en la seua visita a l´Orquestra de la Comunitat Valenciana, prendrà la batuta de la formació per a interpretar simfonies del danés Carl Nielsen (1865-1931) i del rus Serguéi Prokófiev (1891-1953), en una actuació que tindrà lloc aquest divendres 11 de maig a l´Auditori de Castelló.


El mestre italià, director musical de l’Òpera de San Francisco i del Teatre San Carlo de Nàpols, es troba actualment immers en les representacions de “Tosca”, de Puccini, a València, una tasca que compaginarà amb esta actuació, en el que serà el seu primer concert simfònic amb la formació del teatre.


L’Orquestra de la Comunitat Valenciana tanca amb aquesta actuació la seua sèrie de concerts a Castelló aquesta temporada després d´haver visitat este auditori en altres tres ocasions. Alan Buribayev va inaugurar el cicle junt amb els cantants del Centre Plácido Domingo i l’OCV amb un programa dedicat al gènere operístic. Ramón Tebar, amb obres de Berlioz, Mússorgski i Dukas; i Constantin Trinks, acompanyat per la pianista guanyadora del Concurs Iiturbi, Fatima Dzusova, han fet també sengles actuacions a la capital de la Plana.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción