La CIUM de Genovès ret el seu homenatge musical a Sant Pasqual

3-5-2018 13:10h


El concert tindrà lloc el 5 de maig i servirà com a prèvia de les festes de la localitatEl pròxim dissabte dia 5 de maig, la Cultural Instructiva Unió Musical de Genovés celebrarà el seu tradicional concert en honor a Sant Pasqual. En esta ocasió, no obstant, i amb motiu dels nombrosos esdeveniments i activitats programades per a la festivitat, la banda ha decidit avançar el seu habitual concert, convertint-lo així en una entrada de luxe per a les tradicionals festes del poble.


L´actuació tindrà dues parts on participaran les dues unitats artístiques més representatives de la societat. Així, la primera part anirà a càrrec de la banda juvenil, que interpretarà un programa variat que inclou peces del concurs on recentment es va obtenir un primer premi i altres de repertori clàssic.


La segona part, a càrrec de la banda simfònica, tindrà un contingut d’aventures marines on es podran escoltar peces basades en els llibres Moby Dick i l’Odissea d’Homer. Ambdues agrupacions estaran dirigides pel mestre titular Juanjo Gallego Montell.


L’esdeveniment es portarà a terme a l’Auditori Municipal, a les 19.30 hores i amb entrada gratuïta fins a esgotar l’aforament.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción