El Festival Etnomusic arranca dijous amb la millor música folk

2-5-2018 13:01h


El cicle portarà un total de 23 actuacions fins al pati del Centre Cultural de la BeneficènciaEl festival Etnomusic, un dels màxims referents de la música folk de la Comnitat Valenciana, tornarà esta primavera al Museu d’Etnologia després de l’èxit de la darrera edició. I és que, amb un balanç de més de 2800 espectadors l’any passat, aquest cicle de concerts, continuarà un any més amb l´objectiu d´apropar al públic la música tradicional valenciana amb plantejaments moderns i actuals.


Així, des del proper 3 de maig i fins al 14 de juny, tots els dijous a partir de la 20.15 hores, el públic podrà gaudir d’un total de 23 actuacions de conjunts nacionals i internacionals al pati del Centre Cultural de la Beneficència.


Els primers en passar per l´escenari el proper dijopus seran Carmen París i Nabyla Maan amb l´espectacle “2 medines blanques”. El 10 de maig serà el torn de José Aparicio, abans de deixar a pas a formacions com Urbalia Rurana, Gabacho Maroc, Nakany Kante, Vanesa Muela i Odaiko, i Raúl Rodríguez, que tancarà el cicle.


L’entrada als concerts de l’Etnomusic és gratuïta tot i que les invitacions s’hauran d´arreplegar abans al Hall del Museu Valencià d’Etnologia, o per internet a partir del dimarts anterior a cada actuació.


L’Etnomusic està integrat per tres festivals diferents: “Etnomusic Primavera”, “Estiu a la Bene” (que a partir d’ara s’anomenarà “Etnomusic Estiu”) i “Etnomusic Tardor”. A aquests festivals sonarà música tradicional, folk valenciana i del món amb lectures contemporànies i apropaments a estils diferents com el jazz.


El diputat de Cultura, Xavier Rius, va explicar en la presentació d´esta edició que l’Etnomusic “és un festival que treballa la música d’arrel i que tot i que no és una oferta de masses té un públic fidel.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción