El Sona la Dipu de 208 busca fomentar la presència de dones als escenaris

2-5-2018 13:00h


El projecte inclou per primera vegada ajudes a formacions en les què el 50 per cent de membres siguen donesLa Diputació de València ha posat en marxa la IX edició del seu concurs de música “Sona la Dipu”, que té l’objectiu de fomentar la creativitat musical i el llançament de nous valors de la música en la província de València.


La Diputació de València és conscient de la importància i de la necessitat de donar a conèixer, promoure i recolzar els artistes i grups novells valencians dins del panorama musical, motiu pel qual ha llançat una nova edició d´esta proposta que es presenta com programa global que es desenvolupa durant tot un any i que contínua el projecte d’anys anteriors.


Per a esta edició, el “Sona la Dipu” presenta dues línies d´actuació principals: el seu tradicional concurs de grups de rock, que oferirà un total de sis concerts en 2018; i una nova iniciaitiva que, amb el títol de “música en femení”, busca fomentar la presència de dones als escenaris.


La iniciativa pretén recolzar la presència de les dones dins del món del Pop Rock a través d´una sèrie d´ajudes destinades a aquelles formacions inscrites en el “Sona la Dipu Rock” i que tinguen al menys un 50 per cent de dones entre els seus components.


A més d´estes dos línies d´actuació, el projecte facilitarà també la inclusió dels participants en diferents concerts en municipis de la província de València, la participació en festivals musicals d’àmbit local, nacional i internacional, els coneixements necessaris per a poder desenvolupar la seua activitat dins del món de la música o la posada en marxa d´un pla de gestió integral de comunicació.


El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 18 de maig.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción