Cocentaina acollirà en juliol el III festival Saxteneum

17-4-2018 11:05h


La cita busca aportar un nou infocament a l’estudi de l’instrument a través d’activitats diversesL’ Ateneu Musical de Cocentaina, junt a l’Ajuntament de la ciutat i la Fundació Sanganxa, han posat en marxa el III Festival de saxofons “Saxteneum” que tindrà lloc a la capital del Comtat del 25 al 28 de juliol de 2018.


El festival inclou un curs (modalitat elemental-professional i superior) i un taller de jazz entre moltes altres activitats. La cita busca aportar un nou enfocament a l’estudi del saxòfon a través d’activitats formatives que permeten als participants gaudir i adquirir habilitats i destreses per a l’estudi del seu instrument. És per açò que en aquesta edició 2018 la cita comptarà amb la presència dels saxofonistes internacionals Antonio Felipe i Jesús Santandreu.


El festival va dirigit a saxofonistes que desitgen ampliar i millorar la tècnica i interpretació de l’instrument així com aprofundir en els seus orígens i evolució en les diferents formacions en les quals apareix.


La durada del curs serà de 4 dies, amb un total de 50 hores, i tindrà format de tallers, classes individuals i concerts. També es realitzarà una exposició de saxofons Selmer i accessoris Vandoren, i un tècnic del Taller Sanganxa estarà el matí del dissabte a la disposició dels participants que vulguen revisar gratuïtament el seu instrument.


El termini d’inscripció estarà obert fins al 16 de juliol de 2018. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. A més, per a aquells participants que desitgen allotjar-se en la localitat de Cocentaina durant el festival, l’organització proposa de forma gratuïta l’alberg municipal amb persones encarregades de vigilar als alumnes.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción