El cicle Bandes a Les Arts celebra diumenge el seu segon concert de la temporada

13-4-2018 11:18h


La societat musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant i la Unió Musical “L’Aurora” d’Albàtera seran les protagonistesEl Cicle “Bandes a Les Arts” oferirà este cap de setmana el segon concert previst per a aquesta edició, que porta a les formacions valenianes a actuar en el emblemàtic Palau de Les Arts de València.


En esta ocasuió, la Societat Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant i la Unió Musical “L’Aurora” d’Albàtera seran les protagonistes aquest diumenge 15 d’abril de 2018 a partir de les 10:00 hores en una sessió doble.


Finalment, el segon concert de cada data tindrà lloc a les 12:30 hores i no a les 12 hores com es va anunciar inicialment per motius de logística i muntatge de percussió en el canvi de bandes.


L’entrada a tots els concerts del Cicle és gratuïta fins a completar la capacitat de la sala. Les entrades es recolliran el mateix dia del concert i en el moment d’accedir a la sala.


Cicle “Bandes a Les Arts”
El Cicle “Bandes a Les Arts” permet la participació de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, de forma habitual i amb tots els drets, a la programació anual del Palau de Les Arts.


Per a participar, les Societats Musicals interessades havien d’adjuntar un projecte en el qual s’ha valorat tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats en cartell corresponents a cada data de concert triada.


En la valoració de les propostes presentades s’ha tingut en compte, a més de l’esmentada integració del repertori dins del programa de Les Arts, factors com l’interès musical del repertori complet que es presenta, la innovació de la proposta o l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o l’atenció a col·lectius amb risc d’exclusió social.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción