Torna la VII edició del cicle Les Bandes a l’ADDA

10-4-2018 14:39h


La iniciativa preveu un total de 12 actuacions i el termini de sol·licitud està obert fins el 4 de maigLa Fundació ADDA i la FSMCV han posat en marxa un any més la VII edició del cicle “Les bandes de la província d’Alacant a l’ADDA” que este any 2019 inclourà un total de 12 actuacions.


El termini de sol·licitud per a totes les bandes que vulguen participar acaba el 4 de maig i les propies formacions hauran de proposar un projecte amb el qual participar.


la cita estpa oberta a totes les Societats Musicals de la província d’Alacant pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. La Fundació ADDA abonarà a cada Societat Musical que siga seleccionada un total de 2.000 euros pel concepte d’actuació de la Banda de Música, una vegada que s’haja produït el concert.


Per a facilitar l’assignació de dates, cada Societat Musical sol·licitarà per ordre de preferència 6 dates d’actuació, entre les previstes per al Cicle. En cas de coincidir diverses en la mateixa data tindrà prioritat aquella que haguera obtingut major puntuació.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción