Les bandes de València inicien una ronda de reunions amb els partits de la ciutat

6-4-2018 17:06h


COSOMUVAL s´ha reunit ja amb Gemma Pérez, coordinadora de bandes de música del PSPV-PSOELa Junta Directiva de la Coordinadora de Societats Musicals de la Ciutat de València (COSOMUVAL) s´ha reunit amb la coordinadora de bandes de música del PSPV-PSOE de la ciutat de València, Gemma Pérez.


La cita ha servit per a traslladar-li les necessitats i inquietuds de les societats musicals que representa la Coordinadora, que arriben a un total de 25 en tota la ciutat.


Es tracta d´una primera presa de contacte en la qual s´han abordat qüestions que afecten al col·lectiu, com ara la necessitat de disposar de locals adequats per a desenvolupar les seues activitats als diferents barris de la ciutat, les subvencions econòmiques municipals o les dificultats amb què es troben algunes entitats a l´hora de tramitar documentació davant l´Administració.


Esta primera reunió donarà pas a altres amb distints responsables polítics de la ciutat, per tal de treballar colze a colze amb els partits per tal de millorar la situació actual de les societats musicals de València.


COSOMUVAL
La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (COSOMUVAL) va nàixer en 1983 a iniciativa de sis entitats musicals de la ciutat. Actualment està formada per 25 societats que agrupen a un total de 2200 músics actius. En les seues escoles de música s´imparteix ensenyament musical a més de 4300 educands i es proporciona ocupació a al voltant de 300 professionals. A més estes societats aglutinen a més de 12500 socis. Des de desembre de 2011 és el seu president Miguel Hernández Ferrer.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción