La banda de Genovés ofereix a Sabadell el concert d´intercanvi amb el Conservatori de la ciutat

6-4-2018 17:05h


La formació oferirà una bona mostra de la tradició musical valencianaUn grup de músics de la Societat Musical CIUM de Genovés viatja este cap de setmana a Sabadell per tal de tancar l’intercanvi que s´ha dut a terme entre l’Escola de Música de la Societat Musical i el Conservatori professional de la ciutat catalana.


La visita dels alumnes valencians tindrà lloc dins dels actes programats a propòsit del 125 aniversari del conservatori català, en la qual la banda del Genovés prendrà part de forma activa oferint un concert especial.


L´actuació estarà dividida en dues parts. La primera estarà protagonitzada per un combinat de metalls que interpretarà peces de Rossini, Copland, Klaus Badelt i John Williams, totes estes peces estaran dirigides pel valencià David Bonet, professor trompa del conservatori de Sabadell, de l’ESMUC i de l’OBC. En la segona part, David Magrané, professor d’orquestra, dirigirà la banda del conservatori. La banda de la CIUM, per la seua part, interpretarà “Coliseum”, d’Hugo Chinesta.


Per acabar l’actuació, el director de la CIUM, Juanjo Gallego, interpretarà tres peces amb una banda formada per músics de les dues agrupacions. En primer lloc “Imatges a contrallum”, de Teo Aparicio-Barberán; el pasdoble “Patricio Barceló”, de Ramón García i Soler; i la marxa mora “Chimo”, del mestre Ferrero. Tota una aposta per la música més valenciana amb la finalitat que els alumnes del conservatori de Sabadell puguen conèixer-la de primera mà.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción