La Verge de la Ermitana de Peníscola recull 2.400 euros amb el seu concert solidari

4-4-2018 17:50h


L’Associació Musical ha donat la recaptació de la seua actuació d’enguany a CREIXEML’Associació Musical Verge de la Ermitana de Peníscola va oferir el dissabte 24 de març el seu tradicional concert benèfic que cada any la formació dedica a una causa solidària.


En aquesta edició, la cita va permetre arreplegar un total de 2.400 euros, que van anar a parar a l’Associació CREIXEM de Vinaròs. CREIXEM és una associació que té com a finalitat la d’afavorir el desenvolupament de xiquets i adolescents que pateixen trastorns del desenvolupament, o que tenen el risc de patir.


Davant un aforament quasi al complet, la Banda Juvenil de l’Associació va ser l’encarregada d’obrir el concert i de protagonitzar tota la primera part de la vetllada. La formació va interpretar les cançons “Tequila”, arreglada per a banda per Mike Story; el “Mambo nº 5”, compost en 1949 pel cantant i compositor cubà Dámaso Pérez Prado; i va finalitzar amb un pupurri sota el títol “Fiesta tropical”, arreglat per Víctor López.


El segon torn va ser per a la Banda de Música de l’Associació, que va interpretar el pupurri “Santana”, arreglat per Giancarlo Gazzani; el “Pérez Prado”, arreglat també per Giancarlo Gazzani i l’obra “Danzón nº 2”, en la transcripció per a banda de música de Juan Villodre.


El concert va finalitzar amb el lliurament del donatiu al president de CREIXEM, Pedro García Cifre i amb la propina musical de “West Side Story” i el seu mambo.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción