Sedajazz arranca la IX edició del seu Spring Jazz Meeting

4-4-2018 17:49h


La cita ofereix classes, combos i concerts fins al proper dia 6 d’abrilEl col·lectiu de músics independents de Sedaví, Sedajazz, celebra des de hui la IX edició del seu particular “Spring Jazz Meeting”, una cita que fins al proper dia 6 convertirà la localitat en un dels principals centres jazzístics de tot l’Estat.


En concret, seran tres dies d’aprenentatge intensiu, d’intercanvi i sobretot de molta música, en un fòrum de trobada en el qual joves músics i grans professors del panorama jazzístic compartiran experiències a través de tallers, xarrades, combos i concerts oberts al públic.


Per això, en esta edició, s’ha incrementat el nombre de professors, així com també la quantitat de Master Classes i Combos previstos. A més, el programa inclou tres concerts que conformaran un festival molt atractiu.


Esta cita, que ja s’ha consolidat dins del panorama del jazz a la Comunitat, sorgeix amb diferents objectius, que passen per oferir activitats formatives que recolzen, fomenten i consoliden l’aprenentatge i la creació musical, suplir les mancances dels programes acadèmics en matèria de jazz i músiques creatives i crear un espai d’intercanvi entre professionals i nous músics on compartisquen experiències i coneixements. A més, es busca facilitar la creació de formacions de jazz estables, al mateix temps que es pretén apropar este estil musical tant als joves músics com al públic en general.


 

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción