Sedajazz arranca la IX edició del seu Spring Jazz Meeting

4-4-2018 17:49h


La cita ofereix classes, combos i concerts fins al proper dia 6 d’abrilEl col·lectiu de músics independents de Sedaví, Sedajazz, celebra des de hui la IX edició del seu particular “Spring Jazz Meeting”, una cita que fins al proper dia 6 convertirà la localitat en un dels principals centres jazzístics de tot l’Estat.


En concret, seran tres dies d’aprenentatge intensiu, d’intercanvi i sobretot de molta música, en un fòrum de trobada en el qual joves músics i grans professors del panorama jazzístic compartiran experiències a través de tallers, xarrades, combos i concerts oberts al públic.


Per això, en esta edició, s’ha incrementat el nombre de professors, així com també la quantitat de Master Classes i Combos previstos. A més, el programa inclou tres concerts que conformaran un festival molt atractiu.


Esta cita, que ja s’ha consolidat dins del panorama del jazz a la Comunitat, sorgeix amb diferents objectius, que passen per oferir activitats formatives que recolzen, fomenten i consoliden l’aprenentatge i la creació musical, suplir les mancances dels programes acadèmics en matèria de jazz i músiques creatives i crear un espai d’intercanvi entre professionals i nous músics on compartisquen experiències i coneixements. A més, es busca facilitar la creació de formacions de jazz estables, al mateix temps que es pretén apropar este estil musical tant als joves músics com al públic en general.


 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción