La Familiar de Benissanó posa en marxa el seu IV Concurs de Joves Intèrprets

4-4-2018 17:45h


La cita busca que els concursants gaudisquen de la música i fomentar la cultura de l’esforçLa Societat Musical “La Familiar” de Benissanó ha obert la inscripció per al seu IV Concurs de Joves Intèrprets, que tindrà lloc al Teatre Municipal de la localitat els pròxims dies 19, 20 i 26 de maig.


La cita es presenta cada any amb un doble objectiu, d’una part, que els jóvens concursants puguen disfrutar de la música; i d’altra, fomentar la cultura de l’esforç entre els músics participants.


La data límit per dur a terme la inscripció serà el divendres 11 de maig de 2018, i la publicació definitiva dels participants es farà efectiva el 15 de maig.


El concurs es desenvoluparà els dies 19 i 20 de maig per a les especialitats de vent-fusta, vent-metall i corda, mentre que el dia 26 quedarà reservat per a les especialitats de piano i percussió.


Dins de cada especialitat es distingiran tres modalitats, una per als intèrpretes nascuts entre els anys 2007 i 2008; una altra per als nascuts en 2005 i 2006; i una tercera per als nascutos entre els anys 2003 i 2004.


En les especialitats de Vent-Fusta, Vent-Metall i Corda, el concuts tindrà dues fases. En la primera, la de selecció, els aspirants interpretaran una obra de lliure elecció. A la segona fase accediran els tres millors aspirants de cada modalitat. En el cas de les modalitats de Piano i Percussió, el concurs es desenvoluparà en una única fase.


El concurs preveu tres premis per cada modalitat i tots els participants obtindran el seu diploma acreditatiu de participació en el IV Concurs de Joves Intèrprets La Familiar de Benissanó. A més, hi haurà un premi local al millor concursant de cada modalitat amb la matrícula gratuïta del pròxim curs en el Musical.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción