Daniel Gómez porta a colòmbia la seua experiència coma director

13-3-2018 11:44h


El valencià oferirà una masterclass el proper dia 17 convidat per l’Associació Nacional de Directors de Bandes MusicalsEl director de Segorbe, Daniel Gómez Asensio, ha sigut convidat per l’Associació Nacional de Directors de Bandes Musicals (Asodibandas), a través de l’Institut Departamental de Cultura i Turisme de Cundinamarca (IDECUT), per a realitzar una masterclass de Direcció al Centre Cultural de Cajicá, a Colòmbia.


La cita serà el proper 17 de març, i compta amb l’aval de la coneguda l’experiència de Daniel Gómez Asensio com a director, guardonat al capdavant de diferents agrupacions, com a professor superior d’oboè i com a gestor musical.


La Masterclass abordarà el paper del director en les bandes de música actuals des del triple perfil que el caracteritza, com a intèrpret, com a director i com a gestor.


La classe també comptarà amb una part pràctica sobre “La tècnica de direcció com a mitjà de comunicació”, amb la participació de la Banda Simfònica Especial de Cajicá. El repertori a treballar estarà conformat per obres d’Albéniz, Alfred Reed, Beethoven i Von Suppé, i estarà destinat a 8 alumnes actius i fins a 30 oients.


L’experiència està prevista que siga la primera d’una sèrie de col·laboracions més àmplies entre Daniel Gómez Asensio i Asodibandas.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción