Ovidi4 porta la música més reivindicativa al Palau de la Música de València

12-3-2018 10:18h


L’auditori acull des d’este mes de març el cicle “Rock, pop… al Palau”El Palau de la Música de València acollirà el pròxim diumenge, 8 d’abril, l’espectacle “Cuidem-nos”, del grup Ovidi4 en el marc del cicle “Rock, pop..., al Palau”. El grup està format per la cantant Mireia Vives, el poeta David Caño, el periodista David Fernàndez i el guitarrista Borja Penalba.


Els quatre posaran en escena una representació multidisciplinar, amb un muntatge proper al teatre on s’escoltaran poesies i cançons. Al llarg de la funció, el quartet rememorarà alguns episodis de la història contemporània i analitzarà la situació política actual.


Així, es farà memòria de la Guerra Civil, la repressió franquista i la transició. A més, també seran recordades les víctimes dels camps de concentració nazis. D’altra banda, es posaran de relleu les situacions d’injustícia que es viuen en el món actual: l’exclusió social, la corrupció sistèmica, els desnonaments, els dèficits democràtics, la violència masclista, etc.


Esta visió crítica d’episodis passats i actuals tindrà com a vehicles de transmissió la poesia i la música. Els textos de Vicent Andrés Estellés, Pere Quart, Marina Garcés, Mireia Calafell o Rafeef Ziadah, entre d’altres autors, s’intercalaran amb les cançons d’Ovidi Montllor, Maria-Mercè Marçal, Maria del Mar Bonet, Atahualpa Yupanqui, Pau Riba, Feliu Ventura, Obrint Pas, Aspencat o Maria Arnal. Així mateix, recordaran el poeta i crític d´art Josep Palau i Fabre en el desè aniversari de la seua mort.


D’esta manera, Cuidem-nos es converteix en una reflexió sobre el passat i el present amb la voluntat de construir un futur diferent. I, sempre, amb la cultura com a eina de resistència.


El cicle “Rock, pop..., al Palau”
En les pròximes setmanes, l’auditori del Passeig de l’Albereda gaudirà amb les actuacions de Jaime Urrutia (24 de març); Seguridad Social amb Paco Roca (5 de maig); Els Amics de les Arts (26 de maig); Carmen París (7 de juny); i RevolveR (17 de juny). El cicle es reprendrà després de l’estiu.


Rock, pop..., al Palau és una iniciativa del Palau de la Música en col·laboració amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción