La FSMCV vol retre homenatge a les pioneres de la música

8-3-2018 21:02h


EL projecte “Dones i Bandes” busca destacar la figura de les dones que han treballat per les seus formacions



L’Assemblea General de la FSMCV celebrada el passat mes d’ocutbre a Elda va aprovar, entre altres projectes, la posada en marxa de la iniciativa “Dones i Bandes”, un projecte que naix amb la finalitat de retre homenatge a totes aquelles dones, que ja fa dècades, van ser les primeres en trencar barreres i ocupar llocs de rellevància en les societats musicals valencianes.


El projecte, busca recollir el perfil de les primeres dones músics, directives, presidentes, compositores, directores i totes aquelles que hagen de ser reconegudes per ser pioneres en escriure la història de les dones en les bandes de música.


Des de la Federació estan convençuts que totes les societats musicals tindran a alguna persona amb aquest perfil que mereixca ser reconeguda, i per això han demanat la seua col·laboració per tal de poder recollir la major quantita de noms possibles.


Així, la FSMCV espera poder oferir un un bonic homenatge en forma d’exposició, que ja s’està preparant per a presentar el proper mes d’octubre, coincidint amb la cloenda dels actes del 50 aniversari i l’Assemblea General de la FSMCV.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción