EL Palau de la música estrena pàgina web i nous perfils a les xarxes socials

8-3-2018 17:16h


El nou portal ofereix un accés més directe i intuitiu als contingutsEl Palau de la Música de València ha fet un pas important per a posar.-se al dia en la suea oferta de noves tecnologies amb una nova pàgina web i l’estrena de nous canals a les xarxes socials.


Així ho ha explciat la regidora de Cultura de València i presidenta del Palau, Glòria Tello, que ha manifestat que esta estrena suposa «un pas endavant en la dinamització del Palau de la Música i en la seua manera de comunicar-se».


La nova pàgina web està dissenyada per a ser més interactiva, i per a facilitar l’accés dels visitnats al seu contingut. A més, en el nou portal destaca una presentació de benvinguda realitzada amb drons que mostra un recorregut pels principals espais del Palau de la Música. En este sentit, la presidenta ha recalcat que “una de les coses noves a la web i que la fa completament puntera és que incorpora una visita virtual del Palau, que permetrà que qualsevol persona visite el nostre auditori des de la distància, amb la fidelitat com si estiguera allí mateix”.


A més, a banda del Facebook del Palau de la Música i de l’Orquestra de València, s’han obert altres canals en les xarxes socials i que també interactuen amb la pàgina web. Totes les xarxes del Palau de la Música estan en procés d’adaptació al Manual d’Ús i Gestió de Xarxes Socials Corporatives de l’Ajuntament de València. Així, el Palau compta ara amb perfil a Twitter, Instagram i amb un canal de Youtube .


La nova pàgina web del Palau de la Música (www.palauvalencia.com), gestionada per l’equip propi del Palau, j està disponible a la xarxa, i ofereix un accés molt més directe i intuïtiu a la compra d’entrades i també amb atenció a les abonades i abonats i amigues i amics del Palau, secció de notícies, apartats exclusius de Menut Palau, Educatiu, Social, Congressos i l’arxiu amb fotos, partitures i autògrafs. També destaca un espai important de l’Orquestra de València i per primera vegada de la Banda Municipal, amb vídeos i fotos de les professores i els professors de les dos formacions. Tot això configura en la seua globalitat una pàgina web de molta utilitat a la ciutadania.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción