La FSMCV uneix els Intercanvis Musicals per a batre fins a 18 Rècords Guiness

7-3-2018 17:17h


La campanya de 2018 se celebrarà en el marc del 50 aniversari de la FSMCVEl tradicional programa d’Intercanvis Musicals posat en marxa per la FSMCV compleix enguany la seua quinzena edició amb el repte de superar la històrica campanya de 2017, que per primera vegada es va obrir a les federacions relacionades amb la música i la cultura popular de la Comunitat Valenciana. En total van ser cinc mesos durant els quals es van oferir 728 concerts amb 26.000 músics i més de 182.000 espectadors, unes dades que ara des de l’organització esperen poder superar.


I és que esta edició, que torna a comptar amb la participació de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la CV (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la CV (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) estarà marcada pels actes de celebració del 50 aniversari de la FSMCV.


Així, mentre les actuacions de les entitats adherides a FECOCOVA, FFCV i FVDiT seguiran unes pautes similars a les del passat any, la FSMCV centrarà tota l’activitat de la campanya en tres esdeveniments multitudinaris a Castelló, Alacant i València.


En aquests tres esdeveniments s’intentaran superar fins a 18 Rècords Guinness i aconseguir una repercussió mundial de les activitats de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.


Per això, les Societats Musicals que desitgen participar en aquesta campanya hauran d’inscriure’s en almenys dos dels intercanvis previstos, que tindran lloc respectivament a la plaça de bous de Castelló, el dia 21 d’abril; a la plaça de bous d’Alacant, dia 12 de maig; i a l’estadi de Mestalla, el 26 de maig.


El termini d’inscripció per a les Societats Musicals s’inicia el 7 de febrer i finalitza l’11 de març de 2018 el 26 de març de 2018 a les 10 hores. Més endavant s’informarà dels terminis d’inscripció per a la resta de federacions.


Tots els participants de la campanya rebran un certificat que els acreditarà com a posseïdors dels Rècords Guinness que es pretenen batre en els diferents actes als quals assistisquen.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción