La FSMCV celebra 20 anys del seu programa d’Activitats Comarcals

13-2-2018 19:21h


La iniciativa ha permés fomentar la música en totes les comarques i pobles de la Comunitat ValencianaLa Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha posat en marxa la Campanya d’Activitats Comarcals per a 2018, que enguany arriba a la seua vintena edició.


L’objectiu d’aquesta iniciativa, que es va iniciar al 1998, no és altra que la de fomentar la participació de les Societats Musicals i dels seus membres en tot tipus d’activitats, al mateix temps que es busca incrementar el nivell formatiu de les estructures de gestió, la convivència i la interrelació entre les formacions d’una mateixa comarca.


Per a aquest any, el programa comptarà amb la participació de les més de cin-centes Societats Musicals federades a través dels seus diferents grups artístics, que inclouen bandes simfòniques, bandes juvenils, orquestres, i altres formacions. A més, es preveu el desenvolupament d’activitats com de tot tipus, com trobades de bandes, concerts, festivals o jornades de gestió cultural, entre d’altres.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción